Är du en passionerad terapeut med erfarenhet inom alkohol- och drogbehandling? Då kan det här vara din chans att bli en del av Wäxthuset Behandlingshem på vackra Väddö!

Vi söker en engagerad alkohol- och drogterapeut som delar vår vision om att stödja människor på deras väg mot återhämtning och välbefinnande. På Wäxthuset tror vi på att varje individ har potentialen att förändras, och vi strävar efter att skapa en trygg och stöttande miljö där våra klienter kan växa och utvecklas.

Om tjänsten:

Som alkohol- och drogterapeut på Wäxthuset Behandlingshem kommer du att spela en avgörande roll i att erbjuda skräddarsydd och individuell behandling till våra klienter. Din kompetens och empati kommer att vara nyckeln till att hjälpa dem att övervinna sina utmaningar och bygga en positiv framtid.

Krav:

  • Relevant utbildning och erfarenhet inom alkohol- och drogterapi.
  • Förmåga att skapa förtroendefulla relationer och stödja klienters resa mot återhämtning.
  • Engagemang för kontinuerlig utveckling och lärande inom området.

Hur du ansöker:

Läs mer om tjänsten på Arbetsförmedlingen och skicka in din ansökan idag. Vi ser fram emot att lära känna dig och hur du kan bidra till vårt dedikerade team på Wäxthuset.

Tillsammans strävar vi efter att skapa en meningsfull inverkan på våra klienters liv. Om du delar vår passion och vår vision är du varmt välkommen att ansöka!